9 Mart 2013 Cumartesi

Betty Boop


Betty Boop'u bilenler bilir,bu aralar papianın kağıt havlularını süslüyor ve ben de neden olmasın
dedim,ben de bir Betty Boop yapayım,ortaya bu kız çıktı,ama ben yuvarlak kafalı bebeklerimi daha
çok seviyorum galiba,bu bebeğin kafasını yaparken 4 toptan yararlanıyoruz,başın üst tarafını oluşturmak için 2,5cmlik iki top ve alt tarafını oluşturmak için de 1cm lik 2 top,aslında resimlerden daha iyi anlaşılabilir.










9 yorum:

  1. Merhaba Hamracım (ismini doğru yazdım değil mi )Harika bir bebek yapmışsın yine. Baya uğraştırıcı gözüküyor. Ama çıkan sonuç çok güzel eline sağlık arkadaşım sevgiler.. Bu arada tayin dolayısıyla mı gidiyorsun Ankara'ya ? Hoşçakal...

    YanıtlaSil
  2. Evet Zeynep'ciğim doğru yazdın,teşekkür ederim güzel yorumun için,güzel mi bilmem ama değişik bir bebek oldu,biz geçen sene askerlikten ayrıldık canım,benim eşim askeri pilottu,şu anda sunexpress de yolcu uçağı pilotu,base olarak Ankara çıktı biz bu 6 aylık bekleme süresi olarak Eskişehir'e geldik,(neresi olduğu okullar açıldıktan sonra belli olacaktı)inşallah haziran sonunda Ankara'ya taşınıyoruz,şu kızımın sbs sınavı bir geçsin,bende eşyaları toplayacağım yavaştan,ben taşınmadan görüşelim diyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. yaaaaaa iste tanidik yuzler gorunce bir baska oluyor ustam bnm buyuk ustam nasilda benzetmissin betiye hayret ettim inan yuvarlak dumduz bir kafa yapsaydin olmazdi ki sahane olmus sadece elbisede bolluk var zayiflamis mi beti ne;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet mavim aferin kız sana,normalde betty daha yuvarlak olur ama bizim göğüs olarak yaptığımız toplar biraz aşağıda kaldı,o silikon bir yapıştı mı da çıkarabilene aşkolsun,evayı yırtıyor atıyor,ondan bu böyle oldu,canım sağol,değişik kafalar deneyeceğim ama yuvarlak kafalar daha mı tatlı ne?(bu arada 3-4 kilo versem hiç fena olmaz bende)

      Sil
  4. betty genelde kırmızı elbise giyer ya pembede çok yakışmış :) kesinlikle yuvarlak kafalar daha şirin ama betty birebir olmuş. bayıldııık Elamda "tuvalet kağıdındaki bebek" dedi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba Yasemin,annem bende bir kağıt havlu var sana saklıyorum üzerinde bir sürü bebek var dediğinde annemin Bettyden bahsettiğini anladım,markete gittim ve o kağıt havlulardan aldım,evet bu Betty hem kırmızı hem de azıcık terbiyesiz giyiniyor,ama bizimkisi azıcık daha terbiyeli oldu ama değil mi?Ela'ya ve sana kocaman öpücükler.

      Sil
  5. Merhaba canım şimdi gördüm mesajını haftasonu olunca biraz yoğun geçiyor zaman ben önceki mesajında sen özele geçtik diye yazınca sanki lojmandan dışarıya taşındığın için öyle yazdın sandım :) şimdi anlıyorum iş değişikliği olduğunu ama taşınmanıza da az kalmış bence de ilk fırsatta tanışalım inşallah olmadı mail adreslerimizden telefon numaralarımızı gönderir haberleşiriz. Şimdilik hoşçakal ...

    YanıtlaSil
  6. nekadar güzel şeyler yapmışsınız öyle tam benim kızlarıma göre.elinize emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Şule Hanım,bebeklere devam edeceğiz.

      Sil

l,inl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...