20 Şubat 2013 Çarşamba

Eva Kowboy Şapka Yapımı

Merhabalar,biraz ara verdim ,aslında ben evalara ara vermedim ama siz yaptıklarımdan haberdar olamadınız çünkü sipariş sahipleri foto koymamı istemediler,tabi bende uydum ,o yüzden de blogla fazla ilgilenemedim,ama artık dönüş vakti,daha çok yapacaklarım var ,sizin için.Bu şapka modelini merak edenler için gayet detaylı anlatan bir siteye yönlendiriyorum sizi,kalıpta var ,hadi buraya...

14 yorum:

  1. HADİ BEKLİYORUZ GÜZELLİKLERİ:)

    YanıtlaSil
  2. kimbilir ne güzellikler çıkacak ortaya, merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Marifetli Cadı arkadaşım,yapacağız artık birşeyler.

      Sil
  3. Merhaba canım ziyaretine geldim gelmişken de birşey sorayım dedim. Ben strafor topları şimdiye kadar Özdilekteki kırtasiye bölümünden almıştım. Senin daha önce bahsettiğin Elişi Hobi Mağazasında var mı ? Ben bir türlü uğrayamadım oraya. Özdilekte 4 top bir pakette satılıyordu 2.50 liraya . Senin de bilgin olsun istedim . Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'ciğim ben hamamyolunda oturuyorum,burada Reşadiye camisinin arkasında bir sürü kırtasiye var bende oradan 25 li ve 50 li paketleri 6,30 ya da 5,30 a alıyorum.Ama daha önceden tek tek aldım o topları ve de bebekler çok maliyetli oldu ,burdan Ankara'ya taşınıyorum Temmuz başında,orada da Ulus'ta bulabilirim diye düşünüyorum,ama internette de var aklında olsun,Özdilek bana çok uzak kalıyor.sana da sevgiler...

      Sil
  4. Sağol canım verdiğin bilgiler için çok iyi oldu. Bende her zaman gidemiyorum özdileğe Gömece lojmanlarında oturuyorum ama yarın çarşıya gidip bakacağım dediğin yerlere.Taşınmana da üzüldüm iş dolayısıyla herhalde . Umarım tanışırız o zamana kadar sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa gömece lojmanlarımı dedin,eşin asker mi yoksa,biz de geçen seneye kadar askeri lojmanlardaydım Malatya'da,ama bu sene ayrılıp özele geçtik,muhakkak tanışalım biz ayrılmadan,gerçi kayınvalidem Eskişehir'de olduğundan bir ayağım yine burda.kendine iyi bak,hoşçakal.

      Sil
  5. Evetttt lojmandayız gömece 23/ 4 deyim yolun düşerse buraya mutlaka beklerim. Ne tesadüf değil mi :) Bizde Malatya dan geleli 5 sene olacak orayı da sevmiştik. Buarada ben Eskişehirliyim. Tabii kendi memleketimde olmak çok güzel .Eh artık senin eşin de buralı olduğuna göre sende gelirsin sık sık o zaman . Şimdilik hoşçakal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'ciğim ben zaten devamli geliyorum yaz tatilleri ve bayramlarda 98 den beri,ama Malatya'da çok güzeldi,bir sene kaldık ,gerçekten yaşanılacak bir şehir,herkesin sandığının aksine havası ne kadar da yumuşak,bende bekliyorum,bir ara buluşalım çarşıda olmaz mı?

      Sil
    2. Tabii olur canım neden olmasın zaten kaç kişi var şurda evadan bebek yapan değil mi :)Ben senden çok şey öğrendim bu yüzden çok teşekkür ediyorum tüm güzel paylaşımların için.Görüşmek üzere hoşçakal ...

      Sil
    3. evet çok yok gerçekten ama çoğalır yakında,birbirimizle paylaşımda bulunuruz böylece,canım benim eğer bir parça yardımcı olabildiysem eva konusunda ne mutlu bana,görüşürüz,öpüyorum.

      Sil
  6. Vay be şapka bile çalışmışlar,değişik bir çalışma sağol paylaşım için canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şapka yapılması en kolay parçalardan biri canım,daha neler var neler,bir de topuklu ayakkabıları görsen.

      Sil

l,inl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...