9 Nisan 2013 Salı

Şimşek Mcqueenli kalemlik ve kalıbı


Buldum,kaydettim,paylaşıyorum.

6 yorum:

  1. Hamracım merhaba bir süredir uğrayamadım sana canım iyisindir umarım bu yayınladığın kalemlikde çok güzel çok sevimli . sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba Zeynep'ciğim ,bende yoğunum bu aralar yeni bir post giremedim,iyiyim sağolasın,görüşmek üzere,kendine iyi bak.

      Sil
  2. Hamracım merhaba bende sana gelicektim baktım bloğumda yorum bırakmışsın . Bende bugün kırtasiyelerdeydim eva için . Evet canım Atak kırtasiyede büyük toplardan kalmamış malesef ben şu dördü bir arada olan boydan alıyordum kafaları için. Neyse evalarımı aldım oradan sonra önceden ten rengi aldığım bir kırtasiye vardı Odunpazarında köşede Kılıçarslan Kırtasiye var Simgenin sırasında biraz ilerde canım .Bugün oraya da uğradım ordakilerde yakında strafor top getireceklerini söylediler artık takip ederiz . Birde benim kurs gördüğüm Hobi Dünyasında ten rengi eva olmuyordu ama artık getirmişler ben geçen hafta aldım büyük boy 2.50 lira canım bugünde sordum senin için elimizde var dediler oda aklında bulunsun şimdilik bu kadar canım öptüm sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu son zamanlarda eva ile duyduğum en güzel haber valla gerçi elimde 5-6 tane büyük top var,ama bazen acil siparişler oluyor,Kılıçarslan hiç gitmedim ama bana çok yakın,hobidunyasi getirdiyse ten rengi evaları tabi ki oradan alırım,sağolasın verdiğin bilgiler için,benim oğlanlar sabahçı yan, ben bütün alışverişi sabah 10 ile 12 arası yapıyorum,gerçi kayınvalideme arasıra bırakıp çıktığım da oluyor,görüşmek üzere,sevgiler sana.

      Sil
  3. merhaba blogunuzu yeni keşfettim okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve blogunuzdan çok faydalanıyorum takibinizi beklerim. :) mrsbarancetin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

l,inl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...