3 Mayıs 2013 Cuma

Anneler Günü Kutusu

Herkese merhabalar,bu aralar blogumla hiç ilgilenemedim,çünkü yaklaşık 45 gün sonra yapacağım ikiz oğullarımın sünnet şekerleriyle ilgileniyorum,bitirince onları da fotoğraflayacağım,neyse konuya gelelim,anneler günü için annenize şık bir kutu hazırlamak isterseniz adım adım anlatılan ,malzeme olarakta sadece bir paket evanın yeteceği bir bağlantı buldum,işte BURADA...

6 yorum:

  1. Ayyyyy tatlım kolay gelsin sana o zaman ne diyelim... Sünneti yapınca da hayırlı olsun deriz artık şimdiden demeyelim geçsin öyle diyelim de daha anlamlı olsun :) Zaten resimlerini paaylaşırsın görürürz diye düşünüyorum :) Hiç olmazsa yaptığın sünnet şekerlerini paylaşacaksındır ona eminim :) Sen kendinle ilgili birşey paylaşmıyorsunya genelde tereddüt yaşadım :D
    Kutu da çok güzel olmuş içine bir eşarp bir fular bir kolye yada minik bir hediye bir bluz bile konabilir harika görünüyor, elbette boyutunu da istediğimiz gibi ayarlayabiliriz değil mi çok beğendim canım ellerine sağlık, ve kolay gelsin tekrardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım gerçekten bu aralar yoğunum tatlı yorgunluk diyelim,aslında küçük küçük ipuçları veriyorum kendime dair,ama bu blogun konsepti eva olduğundan resim yayınlamadım,ama yollarım sana birtane,sünnet şekerlerini de koyacağım az kaldı,görüşmek üzere,sevgiler...bu arada tabi ki de boyutunu istediğimiz gibi ayarlayabiliriz.

      Sil
  2. nasıl tatlı bir telaş sarmıştır şimdi sizi kız annesi olarak yaşayamayacağım bir duygu çok şükür:)) (hani hep anneler ağlıyor ya o sebebden yani)
    merakla şekerleri bekliyorum. terzi kendi söküğünü dikemez sözüdeee rafa kalkacak yakında:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen ekleyeceğim bitsin de,yani aslında bir tanesinin de fotosunu çekebilirim ama,topluca da çekeyim dedim,valla ben dikmek zorundayım,çünkü istediğim gibi hem lavantalı,hem de badem şekerlideğişik bir şeker bulamadım.

      Sil
    2. toplu fotoları bende çok seviyorum:) merakla bekliyorum... eee üretten eller olunca herşeyi istediğimiz gibi yapmanın keyfi paha biçilemez:)

      Sil
    3. öyle değil mi,ama işte böyle topluca çekeceğim derken bayağı da zaman geçti,öpüyorum.

      Sil

l,inl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...