17 Ocak 2014 Cuma

Cep Telefonlu Bebek ve Ayakkabı Kalıbı






Herkese mutlu cumalar.Bu hafta yine değişik bir bebek ile karşınızdayım,cep telefonlu bir bebek yaptım sizler için,ayriyetten kendi orjinal kalıp uydurarark yaptığım ayakkabı kalıbını da sizlerle paylaşıyorum,jpg formatında işine yaramayanlar için pdf formatını da yorumlara mail bırakanlara yollayabilirim,aynı bebekten ikinci bir tane çalışmadığımdan yaptığım bebeklerin kalıpları yoktur ama bunu isteyen izleyicilerim için yayınlıyorum,ayrıca tekrar hatırlatmakta yarar var,blog üye sayımız 300'e ulaştığında şanslı bir izleyicimize bebek hediye edeceğim ve bu bebeği de onun ya da çok sevdiği insanın fotoğrafından esinlenerek onun bir kopyası olarak yapacağım.bir sonraki bebeğimizde görüşmek üzere sağlıklı kalın.


15 yorum:

  1. çok güzel olmuş yine ne sevimli

    YanıtlaSil
  2. Merak ettim şimdi geliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Hamracım çok havalı bir bebek olmuş bu elinde cep telefonu kız arkadaşını da almış :) ne hoş canım emeğine sağlık kazağını da şu üstü kumaş havlu gibi olan evalardan yapmışsın sanırım . Geçen elişine uğradım orada görmüştüm bu evadan. Bu arada elişde ten rengi eva kalmadı . Firmalarında da kalmamış. Şimdi toptancı bir kırtasiyeye sipariş verdim bakalım 20 gün sonra gelecek dediler . Eğer acil ihtiyacım olursa senden kargo ile isteyebilir miyim canımm sevgiler.... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım burada tek tek satıyorlar evladları biliyor musun ama bulamazsan senin için gezerim tabi ki de ne demek sen dediğim yere baktın mı bak deliklitaşta yediler kırtasiyeden yüzüyorsun ileriye orada bir kırtasiye var kocamanları paket halinde satıyor bir de adalet ilkokulu karşısında bir kırtasiye var orada da var eva bir şansını dene olmadı buraları gezerim ben de .ben de top sıkıntısı çekiyorum ama internetten tahtakale hobiden toptan sipariş vereceğim aklında olsun :)

      Sil
  4. Sağol Hamracım çarşıya inince dediğin kırtasiyelere bakıcam mutlaka. Şimdilik sadece Kılıçarslan da var o da toz pembe gibi bir renk yani bizim pek kullandıklarımızdan değil . Bende sana top konusunda bilgi vereyim .Belki daha önce söylemişimdir bizim lojmanın altına bir kırtasiye açılmışdı . Ben topları onlardan tane ile alıyorum fiyat olarak da paketlerden uygun. Ama geçen uğradığımda kalmadı hiç sipariş verdik mutlaka gelecek dediler. Ben yine uğrarım onlara. Eğer senin çok acil değilse şubat tatiline geldiğinde buradan bakarsın boşuna kargo ücreti verme ..Bir de NT kırtasiyeden geçen 25 ' li topu 5.50 ye aldım 12 si 4,5 diğer 12 'si 5,5 olandan .Şimdilik bu kadar canım görüşürüz teşekkürler tekrardan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'ciğim o toz pembe olanlardan kullandım ben elişden slmıştım onlar esneyince inceldiğinden harika bir cilt rengi oluyor sklında olsun toplar için sağol ama belli ücret olunca kargo bedava oluyor zaten toptan yani 50li toplar çok ucuz ama sağol yine de.öpüyorum canım kırtasiyeye gidince muhakkak soracağım ten rengi eva benim 15 tatilde Eskişehire gelmem biraz zorlaştı da :)

      Sil
  5. canım benim bu bloğu ilk yazıdan itibaren okumak istiyorum biliyor musun yine de bana çok zor geliyor, yaptıklarını zevkle takip ediyorum:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacığım bir yüz yüze görüşemedik canlı canlı göstereceğim sana ama :)

      Sil
  6. muhteşemler...
    ablam elbiselerini neyden yapıyorsun?

    YanıtlaSil
  7. Sağol ablacığım herşey evadan ama biraz da boyuyorum,mesela gömleği beyaz evayı boyayarak yaptım.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,
    Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibime aldım :)
    Sevgiler,
    Bende bloguma beklerim.
    hayatimakyajla.blogspot.com

    YanıtlaSil

l,inl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...