28 Şubat 2013 Perşembe

Toplar Hazır mı?

 Evet pilatese başlıyoruz,herkesin topları hazır mı?Ohalde derin nefes ve 1.pozisyonumuz
 
 
burundan nefes al,ağızdan ver 2

 
Ve karın içerde,kaburga kapalı.
 
 

                                    
 
Herkese dinamik günler...

13 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. teşekkürler,bende yaparken çok zevk aldım.

      Sil
  2. al nesef ver nefessss al nefess tut:))) çok güzel olmuşşşş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen dün öyle al nefes ver nefes yapmışım ki,hep üst bacak çalıştırmışım şimdi yaşlıları anlıyorum,otururken ah,kalkarken iki kere ah :)

      Sil
  3. Canım harikasın ne güzel fikirler geliyor aklına çok şeker olmuş bu kız emeğine sağlık . Sen bana strafor toplar için Reşadiye 'nin arkasındaki kırtasiyeleri demiştin. Dershane tarafındakileri mi demek istedin canım çünkü diğer tarafta bulamadım da yani halk kütüphanesi tarafına baktım ben. Özellikle aldığın bir kırtasiye var mı .Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. çok güzel cok eglencelı bır plates olmuş ,süper.

    YanıtlaSil
  5. Canım merhaba ben bu yazına daha önce yorum yazmıştım ama ulaşmadı sanırım o yüzden tekrar yazıyorum. Çok beğendim yeni bebeğini . Ne güzel fikirler geliyor aklına. Birde birşey sormuştum. Strafor toplar için Reşadiyenin arkasındaki kırtasiyeleri söylemiştin. Ben bir kaçına sordum ama bulamadım . Senin belli aldığın bir yer var mı ? Görüşmek üzere sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeynep'ciğim,yorum gelmedi acaba neden?ama bu gelmiş bak,sağol bebeğimi bğenmişsin,ben sana son bulduğum adresi vereyim oradan al istersen,bak ptt var iki eylülde,onun tam karşı aralığından gir,orada atak kırtasiye var,yalnız bir iki şubesi var,hepsine sor ,en son orada buldum,inşallah tarif edebilmişimdir.

      Sil
  6. Canım çok teşekkür ederim hemen yanıtlamışsın beni. Aslında ben bebeğini görür görmez yazmıştım sana ama ya göndere basmadım ya da o an bağlantıda birşey oldu ben gitti sanmıştım neyse bu ulaşmış :) Tamam dediğin gibi çıktığım zaman hemen bakacağım o yerlere çok sağol öpüyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir aksilik olmadıkça hemen cevaplıyorum Zeynep'ciğim yorumları,bende Ankara'ya taşınınca internetten alacağım topları,tahtakale hobi de fiyatlar çok uygun,aklında olsun,hani birgün toplar biterse,buradan alırsın sende.

      Sil
  7. Tamam canım internetten hiç bakmamıştım not aldım söylediklerini :)

    YanıtlaSil

l,inl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...